Skip to main content

Pie's & Empanada's

Onze pie’s en empanada’s worden gemaakt door Fons van der Meij, oud chef-kok en slager. Tijdens zijn verblijf in Nieuw-Zeeland ontdekte hij daar de heerlijke pie’s en terug in Nederland ging hij ze op grotere schaal maken. Van het uitbenen van vlees, het stoven en op smaak brengen; alles komt samen in de smakelijke pie’s. De empanada’s worden ook door Fons ontwikkeld. De pie’s en empanada’s worden gemaakt met een heerlijke krokante korst van roomboterdeeg en hebben smeuïge vullingen, met vlees maar ook vegetarische. De pie’s worden toch vaak gezien als een wintersgerecht, met de empanada’s bieden we ook iets lekkers aan voor de zomerse dagen!

Rundvlees pie

Rundvlees pie

Champignon pie

Champignon pie

Linzencurry pie

Linzencurry pie

Empanada twee kazen

Empanada twee kazen

Spinazie feta pie

Spinazie feta pie

Empanada Mexicaans gehakt

Empanada Mexicaans gehakt

Kaas uienchutney pie

Kaas uienchutney pie