Skip to main content

Gerookte vis

Naast verse vis is er ook heerlijke gerookte vis. Al meer dan 100 jaar rookt familie Klooster met liefde en passie hun vis op beukenhout. Verschillende vissoorten worden 3 tot 4 uur gerookt op maximaal 72°C , variërend afhankelijk van het vetpercentage en grootte. Hierdoor kan jij genieten van een heerlijke rooksmaak bij elk visje. Perfect voor een luxe borrel, een smaakvolle lunch of een diner.

Gerookt haringkoninkje

Gerookt haringkoninkje

Gerookte makreel

Gerookte makreel

Gerookte makreel filet naturel

Gerookte makreel filet naturel

Gerookte makreel snippers

Gerookte makreel snippers

Gerookte zalm snippers

Gerookte zalm snippers

Gerookte makreel filet gekruid

Gerookte makreel filet gekruid

Gerookte vis tapas

Gerookte vis tapas

Gerookte zalm filet

Gerookte zalm filet

Gerookt makreel haasjes

Gerookt makreel haasjes