Naast verse vis is er ook heerlijke gerookte vis. Al meer dan 100 jaar rookt familie Klooster met liefde en passie hun vis op beukenhout. Verschillende vissoorten worden 3 tot 4 uur gerookt op maximaal 72°C , variërend afhankelijk van het vetpercentage en grootte. Hierdoor kan jij genieten van een heerlijke rooksmaak bij elk visje. Perfect voor een luxe borrel, een smaakvolle lunch of een diner.
Gerookte vis
Gerookt haringkoninkje
Gerookt haringkoninkje
Gerookte makreel
Gerookte makreel
Gerookte makreel filet naturel
Gerookte makreel filet naturel
Gerookte makreel snippers
Gerookte makreel snippers
Gerookte zalm snippers
Gerookte zalm snippers
Gerookte makreel filet gekruid
Gerookte makreel filet gekruid
Gerookte vis tapas
Gerookte vis tapas
Gerookte zalm filet
Gerookte zalm filet
Gerookt makreel haasjes
Gerookt makreel haasjes
De keuken van Marqt
Iedere dag staan de getalenteerde koks van Marqt klaar in onze gloednieuwe keuken in Veghel, om heerlijke gerechten te bereiden! Onder leiding van Niek Smits en chefkok Jaap van der Schoof wordt er elke dag door een team van twaalf koks verse soepen en maaltijden gemaakt.

