Naast verse vis is er ook heerlijke gerookte vis. Al meer dan 100 jaar rookt familie Klooster met liefde en passie hun vis op beukenhout. Verschillende vissoorten worden 3 tot 4 uur gerookt op maximaal 72°C , variërend afhankelijk van het vetpercentage en grootte. Hierdoor kan jij genieten van een heerlijke rooksmaak bij elk visje. Perfect voor een luxe borrel, een smaakvolle lunch of een diner.
Gerookte vis
Gerookt makreel haasjes
Gerookt makreel haasjes
Gerookte vis tapas
Gerookte vis tapas
Gerookte makreel filet gekruid
Gerookte makreel filet gekruid
Gerookte makreel
Gerookte makreel
Gerookte makreel filet naturel
Gerookte makreel filet naturel
Gerookte zalm snippers
Gerookte zalm snippers
Gerookte zalm filet
Gerookte zalm filet
Gerookt haringkoninkje
Gerookt haringkoninkje
Gerookte makreel snippers
Gerookte makreel snippers
Ons duurzame visbeleid
Bij Marqt kiezen we bewust voor vis die op een verantwoorde manier is gevangen of gekweekt. We geven altijd de voorkeur aan vis met een erkend keurmerk.
Omdat biologisch aanbod vaak beperkt is, kiezen we ook voor MSC- of ASC-gecertificeerde vis. Is er geen vis met een keurmerk beschikbaar? Dan volgen we het advies van de Good Fish Foundation, die met haar viswijzer het duurzaamheidsniveau van vissoorten beoordeelt.
