Onze pie’s en empanada’s worden gemaakt door Fons van der Meij, oud chef-kok en slager. Tijdens zijn verblijf in Nieuw-Zeeland ontdekte hij daar de heerlijke pie’s en terug in Nederland ging hij ze op grotere schaal maken. Van het uitbenen van vlees, het stoven en op smaak brengen; alles komt samen in de smakelijke pie’s. De empanada’s worden ook door Fons ontwikkeld. De pie’s en empanada’s worden gemaakt met een heerlijke krokante korst van roomboterdeeg en hebben smeuïge vullingen, met vlees maar ook vegetarische. De pie’s worden toch vaak gezien als een wintersgerecht, met de empanada’s bieden we ook iets lekkers aan voor de zomerse dagen!
Pie's & Empanada's

Champignon pie
Champignon pie

Empanada Mexicaans gehakt
Empanada Mexicaans gehakt

Spinazie feta pie
Spinazie feta pie

Linzencurry pie
Linzencurry pie

Empanada twee kazen
Empanada twee kazen

Kaas uienchutney pie
Kaas uienchutney pie

Rundvlees pie
Rundvlees pie
De keuken van Marqt
Iedere dag staan de getalenteerde koks van Marqt klaar in onze gloednieuwe keuken in Veghel, om heerlijke gerechten te bereiden! Onder leiding van Niek Smits en chefkok Jaap van der Schoof wordt er elke dag door een team van twaalf koks verse soepen en maaltijden gemaakt.


